Izrada profesionalnih web stranica, brzo i povoljno! Najbolje web shop rješenje za male i srednje velike tvrtke u Hrvatskoj.
Sve naše web stranice i web trgovine su responzivnog dizajna (prilagođene za pregled na mobilnom telefonu i tabletu) te svakom projektu pristupano individualno i profesionalno.
U početku uvijek analiziramo potrebe klijenta, odredi se financijska konstrukcija te transparentno i razumljivo dajemo klijentu povratnu informaciju.
Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom sučelju, administrator web stranice i/ili web shopa ne treba imate veliko tehničko znanje.
Trebate profesionalnu web stranicu?
Obratite nam se s povjerenjem! Kroz razgovor i početnu analizu definirati ćemo dizajn i potrebne podstranice te podatke koji su potrebni za izradu.
Kako bismo posao odradili brzo i efikasno, s Vaše strane nam je potrebno dostaviti tekstove, fotografije i ostale dokumente koje želite postaviti na stranicu.

Pošalji upit

  Otvorite svoju Internet trgovinu!
  Ukoliko trebate web trgovinu, na pravom ste mjestu! Sa dobrim pozicioniranjem i marketing podrškom možete ojačati Vaše poslovanje.
  Mi Vam možemo ponuditi kompletan paket usluga (uključujući izmjene na zahtjev, hosting/smještaj, podršku i nadogradnje).
  Izrada web trgovine po sistemu “ključ u ruke”
  Opcije leasinga web trgovine
  Profesionalne usluge hostinga
  Trebate smještaj web stranica ili web trgovine? Trebate neograničen broj email adresa sa vlastitom domenom?
  Provjerite što Vam možemo ponuditi.