Tko smo?

O nama

Eminus Adriatic d.o.o. je hrvatska tvrtka koja samostalno posluje na području Hrvatske, Slovenije i Srbije. U suradnji sa sestrinskim tvrtkama pokrivamo Mađarsku, Irsku i Rumunjsku, te imamo nekoliko projekata u UK i SAD-u.

Eminus Adriatic d.o.o. je osnovana 2015 godine, kao rezultat dugogodišnje suradnje vlasnika. Vlasnici imaju iskustvo u IT industriji preko 15 godina, te je nastanak tvrtke motiviran zahtjevima klijenata za kvalitetnom informatičkom podrškom kroz nekoliko zemalja.

Eminus Adriatic d.o.o. ima sestrinske tvrtke: E.R.T Hungary Kft. koja djeluje na području Mađarske, pruža rješenja iz spektra informatičke podrške, servisa mobilnih telefona i uslugu call centra, ORC Consulting Kft., koja djeluje na području Mađarske i bavi se softverskim rješenjima kao što je razvoj ERP sustava, razvoj sustava za upravljanje projektima i sl., E.R.T. Ireland koja djeluje na području Irske te se bavi IT podrškom i Quicksupport Srl. koja djeluje u Rumunjskoj na području IT podrške i rješenja i prodaje.

Naše tvrtke pružaju rješenja i usluge iz područja informacijskih tehnologija, migracija na Microsoft 365, vršimo prodaju hardvera i licenci (primarno refurbished hardver i refurbished Microsoft licence), distributer smo Horizont poslovne platforme (ERP sustava) i izrađujemo web trgovine koje klijentima nudimo u dva modela (prodaja i najam/leasing). Osim već navedenog, naše usluge uključuju razvoj rješenja za korisnike, izvedbu projekata od početne faze do implementacije

Naša strategija i misija je tvrtkama klijentima pružiti rješenje po principu «Ključ u ruke»: od snimke postojećeg stanja, preko prijedloga i preporuka, do nabavke opreme i licenciranja, pa sve do održavanja sustava. Ukoliko tvrtke imaju potrebu za ERP sustavom, spremni smo ponuditi i implementirati Horizont poslovnu platformu, te ukoliko tvrtka ima potrebe za e-eCommerce rješenjem možemo ponuditi naša web shop rješenja.

Rješenja su kreirana sukladno potrebama klijenta, te svakom klijentu pristupamo individualno i tražimo optimalno rješenje kako bismo smanjili trenutne troškove, optimizirali poslovanje i pomogli da bude maksimalno efikasan u radu.

Eminus Adriatic d.o.o. sa sestrinskim tvrtkama broji više od 30 zaposlenika iz raznih područja (sistem administratori, programeri, prodaja, tehničari…) i sukladno tome u mogućnosti smo razviti rješenja koja će zadovoljiti većinu malih i srednjih poslovnih subjekata. Uz pomoć naših zaposlenika imamo operacije u više država, te možemo ponuditi visok nivo usluge koji zadovoljava naše klijente.

Usluge su veoma raznolike i pokrivaju većinu područja IT-a. Naše aktivnosti uključuju prodaju, što podrazumijeva nabavu i prodaju softvera i hardvera te njihovu instalaciju.

Osim toga, naše usluge uključuju osnovnu i naprednu administraciju i održavanje sustava te podršku za mreže i servere. Na razini naše grupe, imamo sistemsku administraciju i nadziranje sustava za gotovo 1500 krajnjih točaka, te shodno tome imamo vlastiti tim profesionalaca kako bismo mogli popratiti sve zahtjeve i pružiti klijentima vrhunsku podršku. Među našim klijentima nalazimo i neke multinacionalne tvrtke koji su prisutne u 20 država, te je komunikacija na engleskom jeziku. Udaljena podrška uključuje kompletnu podršku od održavanja vatro zida, preko mreža i mrežne opreme, mrežnih usluga, poslužitelja, računala, printera i skenera.

Distributer smo Horizont poslovne platforme (ERP Sustava) koji korisniku rješava većinu dnevnih poslovnih aktivnosti , kao i njihovo kvalitetno praćenje. Platforma daje korisniku informacije o partnerima, asortimanu, trendovima i realizaciji. Horizont je modularan sustav koji omogućava klijentu da koristi upravo ono što treba (dnevni zadaci, poslovna komunikacija, upravljanje nabavnim i prodajnim procesima, knjiženja, analiza i izvještavanje).

Opći podaci

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-15/2430-4/

Račun u Raiffeisenbank Austria d.d.

2484008-1107248781

IBAN HR2024840081107248781

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu

Članovi uprave društva: Krešimir Hrdlička, Andras E.Halasz, Robert F. Krisztin

Matični broj: 080956945

OIB: 60772036463